Wij werken tijdelijk aan een (organisatorische) optimalisatie van het platform. Excuses voor het ongemak. In februari kunnen er eventjes geen nieuwe wensen geupload worden en geen matches worden gemaakt. Wij doen ons best om de komende weken alle gemaakt matches van 2022 netjes af te ronden en het is ook tijd voor wat vakantiedagen. Het was een prachtig jaar en we zijn dankbaar voor vele fijne matches! De allerbeste wensen voor 2023 en tot snel!

Oprichting Steungezin.nl

Op vrijdag de 13e september 2013 zijn wij, het bestuur van Stichting Steungezin.nl, bij Notaris Claassen te Breda officieel opgericht. Ons KVK-nummer is: 58765255 en het RSIN/Fiscaal nummer is 853171737. Ons bestuur bestaat uit; voorzitter mevr. M.W. du Pont, secretaris dhr. E. Hoek en penningmeester dhr. A.A. Hoeven RA.

ANBI

Wij hebben een ANBI-status gekregen van de belastingdienst. Dit betekent dat als je hier geld doneert aan één van onze steungezinnen, of aan algemene kosten voor onze stichting, jou dit belastingvoordeel kan opleveren! Op www.anbi.nl vind je informatie over hoe jij hierdoor belastingvoordeel krijgt.

Algemene Voorwaarden

Om deel te nemen aan ons platform ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, deze vind je hier.

De armoedegrens is gesteld op een inkomen van maximaal 110% van de bijstandsnorm. Voor het aanmaken van een profiel vragen we ter verificatie om een geldige Voedselbank-kaart of hulpverlenersverklaring, een formulier hiervoor is op te vragen via almelo@steungezin.nl.

Vragen, klachten, opmerking?

Heb je vragen, opmerking, klachten, tips of wil je meedoen, stuur dan een mail naar almelo@steungezin.nl.

Bezoekadres voor spreekuur

Heb je hulp nodig bij het maken van een profiel? Kom dan naar onze spreekuren in kantoorgebouw 't Schuttevaer aan de Schuttenstraat 7, 7607 JA Almelo. Wij zijn er op woensdag tussen 10.00u en 12.00u.