Tijdens de zomermaanden juli en augustus is het elke 2e woensdag van de maand spreekuur van 10-12 uur in de schuttevaer aan de schuttenstraat 7 almelo. E-mail: almelo@steungezin.nl Telefoonnummer: 0638346774

Onze organisatie

Oprichting Steungezin.nl

Op vrijdag de 13e september 2013 zijn wij, het bestuur van Stichting Steungezin.nl, bij Notaris Claassen te Breda officieel opgericht. Ons KVK-nummer is: 58765255 en het RSIN/Fiscaal nummer is 853171737. Ons bestuur bestaat uit; voorzitter mevr. M.W. du Pont, secretaris dhr. E. Hoek en penningmeester dhr. A.A. Hoeven RA.

ANBI

Wij hebben een ANBI-status gekregen van de belastingdienst. Dit betekent dat als je hier geld doneert aan één van onze steungezinnen, of aan algemene kosten voor onze stichting, jou dit belastingvoordeel kan opleveren! Op www.anbi.nl vind je informatie over hoe jij hierdoor belastingvoordeel krijgt.

Algemene Voorwaarden

Om deel te nemen aan ons platform ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, deze vind je hier.

De armoedegrens is gesteld op een inkomen van maximaal 110% van de bijstandsnorm. Voor het aanmaken van een profiel vragen we ter verificatie om een geldige Voedselbank-kaart of hulpverlenersverklaring, een formulier hiervoor is op te vragen via almelo@steungezin.nl.

Vragen, klachten, opmerking?

Heb je vragen, opmerking, klachten, tips of wil je meedoen, stuur dan een mail naar almelo@steungezin.nl.

Bezoekadres voor spreekuur en telefoonnummer

Heb je hulp nodig bij het maken van een profiel? Kom dan naar onze spreekuren in kantoorgebouw 't Schuttevaer aan de Schuttenstraat 7, 7607 JA Almelo. Wij zijn er op woensdag tussen 10.00u en 12.00u. Op deze uren kan je ons ook bellen op nummer 0546-729096.