Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Tot het einde van de maand februari is er wegens omstandigheden tijdelijk geen spreekuur mogelijk. E-mail: almelo@steungezin.nl Telefoonnummer: 06-53114441

Wie is wie?

Monique van Baaren

Steungezin.nl Almelo en Bestuurslid Stichting De Eethoek Almelo
Toen ik van Steungezin.nl hoorde bij de Ab Harrewijnprijs uitreiking en met Helma du Pont sprak, was ik gelijk verkocht. Juist omdat we bij Stichting De Eethoek vaak bemiddelen tussen onze gasten die hulpvragen hebben waar niet zomaar een oplossing voor is en dat vaak ook heel persoonlijk kan zijn.
Dan plaatsen we die vraag op onze facebookpagina om naar een donateur te zoeken die dan de bril van hun zoontje betaalt, of die grote maat broek koopt, die nergens tweedehands of anders is te verkrijgen.
Steungezin.nl is een prachtig internetplatform waar de inwoner van Almelo die het wat minder heeft in anonimiteit zijn/haar hulpvraag/wens neer kan zetten en waar een andere stadsgenoot die wat meer draagkracht heeft, rechtstreeks kan doneren.
Hoe mooi is het om een ander medemens te ontzorgen en weer een lach op iemands zijn gezicht te toveren door hun wens of hulpvraag in vervulling te laten gaan.
Ik vind Steungezin.nl een goede toevoeging in Almelo ter verlichting van armoede. Het geeft me een ontzettend goed gevoel om op deze manier een steentje bij te dragen en met dit platform te mogen werken.

Stefan van Baaren

Steungezin.nl Almelo en Bestuurslid Stichting De Eethoek Almelo
Het is geweldig dat Monique en Helma een klik hebben gevonden en dat Steungezin.nl naar Almelo is gebracht.
Dit internetplatform biedt zoveel moois voor de deelnemer om toch je verhaal neer te zetten en uitleg te geven. Waarom ... zonder dat iemand weet dat jij het bent.
Maar ook voor de donateur die kan zoeken in profielen wat hem of haar het meest aanspreekt, maar ook om te doneren, zonder op de voorgrond te treden, of er op aangesproken te worden.
Toch heel bijzonder dat mensen elkaar nu op deze manier rechtstreeks kunnen helpen. Ik hoop dan ook echt dat de Almelose inwoners Steungezin.nl in hun hart sluiten.