Crowdfunding voor Venlo!

Geplaatst op 06-07-2018

Onze collega Marjolein Wagener is hard bezig om Steungezin.nl op poten te zetten in Venlo. Ze is bezig met het bekend maken van het platform, met het vinden van profielhouders en het werven van financiële middelen.

Lees verder

Steungezin.nl : Concrete hulp voor de kleine portemonnee

Geplaatst op 21-06-2018

Sinds de oprichting in 2014 hielpen zij al heel veel gezinnen, het Bredase digitale platform Steungezin. Inmiddels nadert de stichting de magische grens van 2000 matches. Tijd om eens in gesprek te gaan met Katrin (38) één van de vele donateurs van het platform. Opmerkelijk genoeg woont Katrin, samen met haar man en dochter, in Den Haag. Waarom dan de keuze voor dit lokale goede doel zo’n 70 kilometer verderop?

Lees verder

Qracht 500: Een Almelose donateur aan het woord.

Geplaatst op 06-02-2018

Dankzij samenwerking van Stichting De Eethoek en Steungezin.nl bemiddelt Steungezin.nl tegenwoordig ook voor mensen in Almelo. Nu kan ik ook stadgenoten bijstaan en dat heb ik gedaan.

Lees verder

Steungezin.nl ontvangt Ab Harrewijn-jubileumprijzen

Geplaatst op 28-11-2017

In het kader van het 15-jarig bestaan van de Ab Harrewijnprijs heeft de organisatie jubileumprijzen uitgereikt aan winnaars en genomineerden uit het verleden die een samenwerking zijn begonnen dankzij de Ab Harrewijnprijs.

Lees verder

Steungezin.nl tussen de grote jongens.

Geplaatst op 12-10-2017

Ieder jaar brengt De Dikke Blauwe een gids uit waarin alle grote filantropische organisaties van ons land zichzelf presenteren. Als nieuwkomer in de gids staan wij..

Lees verder

Filmpje bij Omroep Max

Geplaatst op 26-01-2017

Nominatie voor de VIVA400

Geplaatst op 12-10-2016

Onze initiatiefneemster Helma du Pont (https://www.linkedin.com/in/helmadupont) is geselecteerd voor de Viva400, een lijst die bestaat uit een mix van vrouwen die vanwege hun succes, doorzettingsvermo…

Lees verder

Verhalen achter armoede

Geplaatst op 01-06-2016

Het aantal kinderen met risico op armoede neemt toe. In Zuid-Holland groeit zelfs een op de vier kinderen op in een gezin met een laag inkomen. Dat blijkt uit recente gegevens van het Centraal Bureau …

Lees verder

Bijna elfduizend bijstandsontvangers erbij in eerste kwartaal

Geplaatst op 01-06-2016

Het aantal bijstandsontvangers is in het eerste kwartaal gegroeid. Er kwamen bijna elfduizend bijst…

Lees verder