Beste deelnemers, donateurs en andere betrokkenen. Wij hebben ons altijd met veel passie en plezier ingezet voor Steungezin. Helaas is de website sinds januari 2023 niet langer actief en moeten wij nu concluderen dat Steungezin definitief is gestopt. Wij vinden dit ontzettend jammer en hadden jullie graag anders bericht. Voor vragen over garantie op een door ons besteld product zijn wij uitsluitend per e-mail nog bereikbaar via breda@steungezin.nl. De vrijwilligers van Steungezin.

Oprichting Steungezin.nl

Op vrijdag de 13e september 2013 zijn wij, het bestuur van Stichting Steungezin.nl, bij Notaris Claassen te Breda officieel opgericht. Ons KVK-nummer is: 58765255 en het RSIN/Fiscaal nummer is 853171737. Ons bestuur bestaat uit; voorzitter mevr. M.W. du Pont, secretaris dhr. E. Hoek en penningmeester dhr. A. van der Zouwen

ANBI

Wij hebben een ANBI-status gekregen van de belastingdienst. Dit betekent dat als je hier geld doneert aan één van onze steungezinnen, of aan algemene kosten voor onze stichting, jou dit belastingvoordeel kan opleveren! Op https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi_zoeken/ vind je informatie over hoe jij hierdoor belastingvoordeel krijgt. Ons ANBI nummer is gelijk aan het RSIN/Fiscaalnummer: 853171737

Werken bij Steungezin.nl

Bij Steungezin.nl werken mensen uit de doelgroep die zich als vrijwilliger inzetten om het platform mogelijk te maken. We werken ook samen met de gemeente Breda om vrijwilligers te werven. Heb jij ook een uitkering en ben je er aan toe om ook je bijdrage te leveren aan Steungezin.nl? Laat het ons weten via info@steungezin.nl. Naast het feit dat wij uitkeringsgerechtigden activeren, werken er bij ons ook mensen met een WW uitkering, maar ook mensen die een baan hebben en zich daarnaast voor ons platform inzetten. Ook krijgen wij veel hulp aangeboden van bedrijven die belangeloos hun expertise inzetten, dit proces verloopt vooral via Stichting Betrokken Ondernemers Breda, die elk jaar twee keer een beursvloer organiseren; de Meet&Match Breda. 

Algemene Voorwaarden

Om deel te nemen aan ons platform ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, deze vind je hier.

De armoedegrens is gesteld op een inkomen van maximaal 115% van de bijstandsnorm. Voor het aanmaken van een profiel vragen we een actuele BredaPas te overleggen of een geldige Voedselbank-kaart.


Vragen, klachten, opmerking?

Heb je vragen, opmerking, klachten, tips of wil je meedoen, stuur dan een mail naar info@steungezin.nl.

Bezoekadres voor spreekuur en telefoonnummer

Heb je hulp nodig bij het maken van een profiel? Kom dan naar onze spreekuren in kantoorgebouw De Prins aan de Nieuwe Prinsenkade 16, 4811 VC Breda. De ingang is op de hoek van de Middellaan. Wij zijn er wegens Corona op aangepaste werktijden. Je kunt ons altijd mailen in Breda via: breda@steungezin.nl en je kunt porberen ons telefonisch te bereiken op nummer 06-53.11.44.41, alhoewel we dit dit nummer veelal gebruiken om te whatsappen.