Wij werken tijdelijk aan een (organisatorische) optimalisatie van het platform. Excuses voor het ongemak. In februari kunnen er eventjes geen nieuwe wensen geupload worden en geen matches worden gemaakt. Wij doen ons best om de komende weken alle gemaakt matches van 2022 netjes af te ronden en het is ook tijd voor wat vakantiedagen. Het was een prachtig jaar en we zijn dankbaar voor vele fijne matches! De allerbeste wensen voor 2023 en tot snel!

Qracht500

De Qracht500 is een magazine dat verhalen vanuit de belevingswereld van de kleine portemonnee beschrijft. In samenwerking met hen heeft Annemiek Onstenk van de Qracht500 betrokkenen van Steungezin.nl geïnterviewd. Mensen vertellen hierin openhartig hun verhaal over de situatie waar ze in zitten. Daarnaast komen ook donateurs aan het woord over het hoe en waarom van hun donatie.

Een Almelose donateur aan het woord

Dankzij samenwerking van Stichting De Eethoek en Steungezin.nl bemiddelt Steungezin.nl tegenwoordig ook voor mensen in Almelo. Nu kan ik ook stadgenoten bijstaan en dat heb ik gedaan. Lees meer..