Beste deelnemers, donateurs en andere betrokkenen. Wij hebben ons altijd met veel passie en plezier ingezet voor Steungezin. Helaas is de website sinds januari 2023 niet langer actief en moeten wij nu concluderen dat Steungezin definitief is gestopt. Wij vinden dit ontzettend jammer en hadden jullie graag anders bericht. Voor vragen over garantie op een door ons besteld product zijn wij uitsluitend per e-mail nog bereikbaar via breda@steungezin.nl. De vrijwilligers van Steungezin.

Qracht500

De Qracht500 is een magazine dat verhalen vanuit de belevingswereld van de kleine portemonnee beschrijft. In samenwerking met hen heeft Annemiek Onstenk van de Qracht500 betrokkenen van Steungezin.nl geïnterviewd. Mensen vertellen hierin openhartig hun verhaal over de situatie waar ze in zitten. Daarnaast komen ook donateurs aan het woord over het hoe en waarom van hun donatie.

Een Almelose donateur aan het woord

Dankzij samenwerking van Stichting De Eethoek en Steungezin.nl bemiddelt Steungezin.nl tegenwoordig ook voor mensen in Almelo. Nu kan ik ook stadgenoten bijstaan en dat heb ik gedaan. Lees meer..