Beste deelnemers, donateurs en andere betrokkenen. Wij hebben ons altijd met veel passie en plezier ingezet voor Steungezin. Helaas is de website sinds januari 2023 niet langer actief en moeten wij nu concluderen dat Steungezin definitief is gestopt. Wij vinden dit ontzettend jammer en hadden jullie graag anders bericht. Voor vragen over garantie op een door ons besteld product zijn wij uitsluitend per e-mail nog bereikbaar via breda@steungezin.nl. De vrijwilligers van Steungezin.

Meer deelnemers, meer wensen, meer donaties voor Venlo

Geplaatst op 10-08-2020

Steungezin Venlo wordt geholpen door zoveel mensen. Dat geeft niet alleen mij, Marjolein coördinator Steungezin Venlo, steun, maar zeker ook de Steungezin deelnemers. Tussen al het Corona geneuzel door blijft Steungezin Venlo groeien. Meer deelnemers uit de Gemeente Venlo, daardoor meer wensen online en gelukkig ook vele donateurs die ervoor zorgen dat "mijn" Steungezin deelnemers matches hebben (donaties krijgen). 

De dankbaarheid die ik terug krijg voor mijn hulp. De hoop die Steungezin (d.m.v. de donateurs) weet te creëren bij onze deelnemers is onbetaalbaar. Het is zo gaaf om iemand blij te mogen maken met bijvoorbeeld een cadeaubon. Alle matches voor Venlo handel ik zelf af. Vaak op de fiets, dan koop ik de bonnen en breng ik ze z.s.m. weg. 

Het eerste half jaar van 2020 heeft Steungezin Venlo 3,5x MEER donaties ontvangen dan in 2019. Ongelooflijk vind ik dit. Ik hoop dan ook van harte dat ik dit werk nog lang kan blijven doen. Behalve donateurs voor de wensen zijn we ook op zoek naar een bedrijf, organisatie of privé persoon die ons platform wil financieren. Mocht u interesse hebben of iemand kennen die ons hiermee kan helpen, dan kunt u mailen naar venlo@steungezin.nl Alle hulp is van harte welkom!