Maak een afspraak om naar ons bezoek- en spreekuur te komen. Email: almelo@steungezin.nl Telefonisch bereikbaar op nummer: 0638346774 tijdens telefonisch spreekuur vanaf maandag 6 januari van 10.00u tot 12.00u

Comité van aanbeveling


Marianne van de Steeg /Directeur Almelo Promotie

Het is mijn taak om mensen en initiatieven op een positieve manier te verbinden en onze stad zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Wat is het dan fijn om een geweldig initiatief als Steungezin.nl te mogen ondersteunen.Het is goed om te beseffen dat er altijd iets kan gebeuren wat een leven overhoop kan gooien en iemand in de financiële problemen kan brengen.  Het is niet gemakkelijk om hulp te vragen aan een ander. In de organisatie zitten mensen die zelf tot de doelgroep behoren en dus precies weten hoe het voelt om iets niet te kunnen betalen. Ik zet graag mijn contacten en netwerken in om dit initiatief te ondersteunen.  Ik vind dat we er voor elkaar als mensen moeten zijn en dat maakt onze stad uiteindelijk nog mooier.

Met Almelose groet,MarianneGert Mensink bestuurder van Thuisteam Twente

In het dagelijks leven ben ik bestuurder van Thuisteam Twente. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken bij diverse initiatieven. Het is mooi om te zien dat er in Almelo pareltjes zijn, zoals SteunGezin.nl, die mensen voorthelpen. Daar word ik warm van. Waar mogelijk probeer ik positief kritisch mee te denken en aan te jagen.

Warme groet ,Gert