Beste deelnemers, donateurs en andere betrokkenen. Wij hebben ons altijd met veel passie en plezier ingezet voor Steungezin. Helaas is de website sinds januari 2023 niet langer actief en moeten wij nu concluderen dat Steungezin definitief is gestopt. Wij vinden dit ontzettend jammer en hadden jullie graag anders bericht. Voor vragen over garantie op een door ons besteld product zijn wij uitsluitend per e-mail nog bereikbaar via breda@steungezin.nl. De vrijwilligers van Steungezin.

Welkom op Steungezin.nl

Wat goed dat je een profiel aan wilt maken! Geld is maar één onderdeel van het leven en daar mag je best eens hulp voor vragen. Er zijn al heel wat mensen blij gemaakt met een match.
Steungezin.nl is bedoeld voor mensen in de gemeente Almelo die in armoede leven.

Registreren

Vul alle velden goed in en vertel zoveel over jezelf dat een donateur een duidelijk beeld krijgt van jouw situatie. Bewaak hierbij je privacy. Noem bijvoorbeeld geen namen van kinderen en bedragen van inkomsten.

Je profiel wordt te allen tijde anoniem weergegeven, niemand kan jouw persoonlijke gegevens zien. Vraag je hulpverlener om een doorverwijzing of neem contact op met ons, zodat we je situatie kunnen bekijken.

Steungezin.nl Almelo
Schuttenstraat 7
7607 JA Almelo

Je kunt ook naar ons inloopspreekuur komen op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. De ingang van het kantoorgebouw 't Schuttevaer is rolstoeltoegankelijk.
Je kunt ons ook bellen op die tijden: 0546-729096.

Onthoud je e-mailadres en het wachtwoord waarmee je je hebt geregistreerd, dit heb je nodig om in te loggen!

Heb je al een profiel? Klik dan hieronder om direct in te loggen.

Inloggen

Registreren (stap 1 van 3)

Het e-mailadres waar je te bereiken bent.

Een wachtwoord om in te loggen bij Steungezin.nl. Minimaal 6 tekens.

Door naar stap 2 te gaan worden je gegevens tussentijds opgeslagen. Jij kunt het proces later afmaken.