Wij werken alleen op afspraak. Een afspraak kunt u aanvragen via: breda@steungezin.nl

Welkom op Steungezin.nl

Wat goed dat je een profiel aan wilt maken! Geld is maar één onderdeel van het leven en daar mag je best eens hulp voor vragen. Er zijn al heel wat mensen blij gemaakt met een match.
Steungezin.nl is bedoeld voor mensen in Breda die in armoede leven. Bij Breda horen ook de plaatsen Bavel, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen en Ulvenhout.

Registreren

Vul alle velden goed in en vertel zoveel over jezelf dat een donateur een duidelijk beeld krijgt van jouw situatie. Bewaak hierbij je privacy. Noem bijvoorbeeld geen namen van kinderen en bedragen van inkomsten.

Je profiel wordt te allen tijde anoniem weergegeven, niemand kan jouw persoonlijke gegevens zien. Maak een foto van je BredaPas of Voedselbankkaart, die kun je uploaden tijdens het registreren. Je kunt deze na de registratie ook mailen naar: info@steungezin.nl of afgeven/per post sturen naar ons adres:

Steungezin.nl
Nieuwe Prinsenkade 16
4811 VC Breda.

Je kunt ook naar ons inloopspreekuur komen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur. De ingang van het kantoorgebouw De Prins is op de hoek met de Middellaan.
Je kunt ons ook bellen op die tijden: 06-53114441

Onthoud je e-mailadres en het wachtwoord waarmee je je hebt geregistreerd, dit heb je nodig om in te loggen!

Heb je al een profiel? Klik dan hieronder om direct in te loggen.

Inloggen

Registreren (stap 1 van 3)

Het e-mailadres waar je te bereiken bent.

Een wachtwoord om in te loggen bij Steungezin.nl. Minimaal 6 tekens.

Door naar stap 2 te gaan worden je gegevens tussentijds opgeslagen. Jij kunt het proces later afmaken.