Wij werken alleen op afspraak. Een afspraak kunt u aanvragen via: breda@steungezin.nl

Vrienden van Steungezin.nl

Erik Martens, Director Public Affairs, MSLGROUP

Jouw belang is mijn belang

“Met elkaar zijn we het tijdperk van de sharing economy binnengetreden. Delen op basis van een wederzijds belang wint in een rap tempo aan belang. Een laagdrempelig en monkey proof online platform is daarbij van essentieel belang. Daar vindt gemakkelijk de verbinding plaats tussen persoonlijke vraag en aanbod. Mijn belang is jouw belang en andersom. Altruïsme 2.0. In Breda is Steungezin.nl een zeer waardevolle start-up die het verdiend om ondersteund te worden. Het is een initiatief wat naadloos aansluit op de Haagse ambitie om de participatiemaatschappij nieuw leven in te blazen. Het mooie van Steungezin.nl vind ik dat er geen sprake is van politieke top-down sturing en afdwinging, maar dat ‘de markt’ zijn werk doet. Laagdrempelige vraag om een (tijdelijk) steuntje in de rug en de vrije wil om iets goeds te doen voor je medemens ontmoeten elkaar en daar zelf (geestelijk) ook beter van te worden. De energie die daarbij vrijkomt, maakt mensen rijker: ontvanger en gever. Hoe mooi is dat? Heel mooi, lijkt me!”

Erik heeft de PYMWYHI-factor! Naar aanleiding van het Meet & Match evenement van ‘Betrokken Ondernemers Breda’ helpt hij onze stichting namens MSL met advies op het gebied van marketing, p.r. en imagobuilding. Bedankt Erik! PYMWYHI = PutYourMindWhereYourHeartIs 

Beta Initiatieven

Einde 2013 kwam Helma bij Beta Initiatieven met haar idee voor Steungezin.nl. Het was het een verhaal met ‘het zou leuk zijn als dit’ en ‘als – misschien - dat’. Wij waren meteen enthousiast! Het idee had iets gewaagds. Hoe ga je mensen overhalen mee te doen met Steungezin.nl? Hoe ga je fraude voorkomen?

Beta Initiatieven heeft de uitdaging opgepakt en geholpen om dit initiatief om te zetten in een concreet plan. Hiermee kon Helma de juiste mensen vinden om haar idee tastbaar te maken. Dat is wat we bij Beta initiatieven graag doen: mensen helpen hun gewaagde ideeën om te zetten in concrete plannen of producten.

Men zegt in het algemeen wel eens dat je dingen kunt veranderen door te 'stemmen' met je portemonnee. Met Steungezin.nl is er weer een mogelijkheid bij gekomen iets te veranderen. Het leven van iemand gesteund via dit platform kan ingrijpend veranderen door een kleine bijdrage. Daar helpt Beta Initiatieven graag aan mee!


Seydlitz Notarissen

Seydlitz Notarissen helpt Steungezin.nl met het opstellen, verbeteren en wijzigen van de statuten. Dankzij het evenement van Stichting Betrokken Ondernemers Breda: het Meet & Match evenement zijn we met elkaar in contact gekomen en wat ons betreft heeft Seydlitz de PYMMWYMI-factor! #PutYourMind&MoneyWhereYourHeartIs


Roel Stapper, Zuylen

Elkaar helpen, dat zit in de mens. Geen commercie er omheen maar rechtstreeks goed doen, van mens tot mens. Dat doe je graag, het geeft een goed gevoel. Vaak weet je niet hoe je een ander het beste kunt helpen. En juist op dit punt vervult Steungezin zo’n mooie rol. En wij op onze beurt steunen dit initiatief graag.