Vanaf Woensdagmiddag 10 juni is het mogelijk om op afspraak een medewerker van Steungezin te spreken op ons kantoor. Een afspraak kunt u aanvragen via Breda@steungezin.nl. wij volgen verder de adviezen van het RIVM. E-mail: breda@steungezin.nl Telefoonnummer: 06-53114441 te bereiken van maandag t/m vrijdag behalve de woensdag tussen 11.00u en 13.00u

Wie is wie?

Wim Goverde

Ambassadeur Steungezin.nl
Altijd op de kleintjes letten. Geen leuke dingen kunnen doen omdat je er het geld er niet voor hebt. Er is een periode in mijn leven geweest dat ik daar géén last van heb gehad. Er was altijd geld genoeg. Je beseft dan eigenlijk zelf niet hoe rijk dat je bent.

Helma du Pont

Oprichtster en voorzitter
Ik hoop echt dat heel veel inwoners van Breda door dit buurtplatform gaan ervaren dat we een ander in nood nu toch persoonlijk kunnen helpen! Ook al kennen we elkaar niet en is het misschien maar voor één keertje! En ook als je gewoon geen tijd hebt om vrijwilligers-werk te doen, is Steungezin.nl een uitstekend vervangend alternatief.

Erwin Hoek

Bestuurslid en armoede-ambassadeur
Delen is vermenigvuldigen. Als je deelt en geeft voel je jezelf gelukkiger omdat je er ook een ander blij mee maakt - en het een goed gevoel geeft een ander te kunnen helpen. Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen! Ik geloof in solidariteit en eerlijk delen.

Antoon Hoeven

Penningmeester
Veel mensen doen donaties, klein of groot, maar de één op één ervaring en interactie bij een donatie via Steungezin.nl is uniek. Je beseft hoeveel een voor jou kleine gift kan betekenen voor een stadsgenoot met een hulpvraag. Je voelt direct dat je donatie goed terecht komt. Een persoonlijke boodschap en reactie maken dit compleet. Bijzonder om aan deze mooie Stichting een bijdrage te mogen leveren.