Heb je hulp nodig? Kom dan gerust langs tijdens het spreekuur! Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 's ochtends op Nieuwe Prinsenkade 16, Breda

Wie is wie?

Wim Goverde

Ambassadeur Steungezin.nl
Altijd op de kleintjes letten. Geen leuke dingen kunnen doen omdat je er het geld er niet voor hebt. Er is een periode in mijn leven geweest dat ik daar géén last van heb gehad. Er was altijd geld genoeg. Je beseft dan eigenlijk zelf niet hoe rijk dat je bent.

Helma du Pont

Oprichtster en voorzitter
Ik hoop echt dat heel veel inwoners van Breda door dit buurtplatform gaan ervaren dat we een ander in nood nu toch persoonlijk kunnen helpen! Ook al kennen we elkaar niet en is het misschien maar voor één keertje! En ook als je gewoon geen tijd hebt om vrijwilligers-werk te doen, is Steungezin.nl een uitstekend vervangend alternatief.

Erwin Hoek

Bestuurslid en armoede-ambassadeur
Delen is vermenigvuldigen. Als je deelt en geeft voel je jezelf gelukkiger omdat je er ook een ander blij mee maakt - en het een goed gevoel geeft een ander te kunnen helpen. Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen! Ik geloof in solidariteit en eerlijk delen.

Antoon Hoeven

Penningmeester
Veel mensen doen donaties, klein of groot, maar de één op één ervaring en interactie bij een donatie via Steungezin.nl is uniek. Je beseft hoeveel een voor jou kleine gift kan betekenen voor een stadsgenoot met een hulpvraag. Je voelt direct dat je donatie goed terecht komt. Een persoonlijke boodschap en reactie maken dit compleet. Bijzonder om aan deze mooie Stichting een bijdrage te mogen leveren.

Marleen de Waal

Office manager
Wat ik vooral leuk vind is ondersteunend en faciliterend bezig zijn, waardoor anderen goed hun werk kunnen doen. Daarvoor krijg ik bij Steungezin.nl alle kans. En als praktische, dagelijkse taak verzorg ik het afwikkelen van de donaties. Dat geeft persoonlijk e-mailcontact met zowel deelnemers als donateurs. 

Anita de Klerk

Ik vind het belangrijk om in een omgeving te werken waarin ik, ook al is dat indirect, een bijdrage kan leveren aan het maatschappelijk belang. Het is ook zo fijn als je de "bedankjes" van onze deelnemers leest, hoe blij ze zijn en hoe ze met "hun" match geholpen zijn . Ik weet zeker dat we op de goede weg zitten en wil er, samen met mijn collega's voor zorgen dat er nog veel deelnemers en donateurs in meerdere steden in Nederland bijkomen.

Jet Verhagen

Net als veel van onze deelnemers leef ik van een uitkering en ben ik op zoek naar een parttime baan voor tenminste 24 uur. Mijn vakgebied is de (financiële) administratie en daar ondersteun ik Steungezin dan ook bij.
Onder mijn verantwoordelijkheden vallen; het bijwerken van het bestand donaties na gemaakte matches, het bestellen/afrekenen van de matches en het bijwerken van de bankmutaties. Verder verzorg ik voor de organisatie de volledige statistiek. Tot slot publiceer ik wensen van onze deelnemers en vervang ik mijn collega's bij afwezigheid/vakantie of ziekte.
Ik ben enorm blij met dit werk, het houd mij scherp in mijn vaardigheden en zorgt er daarnaast voor dat ik een nuttige tijdbesteding heb. Mijn hoop is natuurlijk dat ik spoedig een fijne parttime baan vind, het liefst met nog wat ruimte om dit werk voort te zetten.
Voor al onze donateurs: Heel hartelijk dank! - Voor al onze deelnemers: Veel succes met het krijgen van een match!